Edderkopper

 

Edderkopper

Edderkopper er spindlere og ikke, som mange tror, insekter og der findes omkring 500 arter i DK. Man kan kende dem på deres todelte kroppe og otte ben. Det første tegn på edderkoppebesøg er ofte dens spind, men selvfølgelig opdages besøget også tit ved at dette større eller mindre ”uhyre” kravler rundt i huset.
Husedderkopper er ikke giftige og stikker eller bider ikke. Men mange har en skræk for dem, fordi de er ”ulækre”, især når de har en vis størrelse. De store arter kan blive op til 7 år og små 3 til 4 år.
Edderkopper gør faktisk lidt nytte, da de fanger mange forskellige insekter, som vi egentlig gerne vil undvære indenfor. Men deres spind og efterladenskaber får vores hjem til at se lidt forsømte og støvede ud.
Har du fået en hel invasion eller, hvis du ikke kan lide den knasende lyd, når du selv vil slå dem ihjel, så lad os tage os problemet.
Vi bekæmper ved edderkoppernes gemmesteder og sikrer, at alle edderkopper og æg bliver fjernet.

Bekæmpelse

Indendørs behandles i hjørner, kroge og revner, hvor edderkopper kan bygge deres spin og reder. Dette gælder også udendørs, hvor vi desuden behandler under udhæng og vinduer.

Vi finder frem til “beboerne” og fjerner dem mekanisk og med sprøjtemidler. Desuden anviser vi, hvordan du i din bolig kan begrænse fremtidige edderkoppebesøg.

Kontakt os på telefon 70 20 88 90 eller klik: Kontakt

Bekæmpelse indendørs koster fra kr. 2.000,- ekskl. moms og udendørs koster fra kr. 3.000,- ekskl. moms


 

40 13 66 56
kontakt@skadedyrs-specialisten.dk
Telefon:
Mailadresse: